Poleg možnosti Minus Gaming Possibility

2024 Kentucky Derby Pick, Gaming, Contenders És te is Teljes teljesítmény
12 oktobra, 2024
Kalkulator možnosti stave Za osebne stave in parlays
12 oktobra, 2024

Poleg možnosti Minus Gaming Possibility

Bejzbol je bil temeljni element mojega življenja, ki ga imam toliko časa, kadar koli sem tudi jaz, in da sem zelo navdušen, ko vidim, kaj prihaja za stlačte tento odkaz ta šport. Novo izplačilo za kvote In/Brez je odvisno od možnosti vaše stave. Kvote bodo vedno izražene v decimalnem slogu in se lahko gibljejo od 0,00 do 1,50.

  • Ne bomo samo natančno opredelili, kako deluje možnost stav na golf, ampak tudi drugi slog izven kvot.
  • Vendar ne, možnosti se obrabljajo ne odražajo le verjetnosti učinka – odražajo tudi lastno priložnost novega stavničarja.
  • Novo poleg minusa lahko uporabite za igre na srečo v razdelku napredki in lahko igrate skupne zneske (nad/pod).
  • Enako kot kvantitativna in morda delna možnost je enostavno izračunati povsem novo provizijo in morda boste izvedeli, kdo so priljubljeni/slabši.
  • Če igrate tudi z odličnim razponom okoli treh sredstev, je zavoj običajno med približno tremi igralnimi rešitvami.

Poznavanje, kako drug drugega naučiti formatov, vam omogoča, da sprejemate premišljene stavne odločitve in povečate svoje možnosti za uspeh. Stroški denarne linije tečejo pogosteje kot napredki območja, prav tako pa se spremembe zgodijo zaradi različnih dejavnikov in ran. Na primer, če bi vaši Nuggets dejansko izkusili nove Celticse in večer pred celotno tekmo izvemo nekaj udeležencev Nuggets, običajno drugih, se nova denarna linija Nuggets, na katero se boste odpravili, spremeni s +125 na +145. V tem primeru, če se vaša denarna linija spreminja tako med časom igre kot tudi z dnem, ko se celotna igra začne, je prva stava tista, ki je resnično pomembna. Obstaja veliko razlogov, zakaj boste navdušeni ustvarjalec kvot spremenili odlično denarno linijo in poizvedbe o odgovornosti iz vzorcev družabnega igranja, ki se drugače odzivajo, da boste lahko priznali stavnike. Če odkrijete, da so športne stave zapletene sicer zapletene, boste morda cenili tudi igranje denarne linije, saj je to lažji in hitrejši način za športne stave.

Stlačte tento odkaz: Ny Knicks proti Indiana Pacers igrajo Pregled

Ko ste ti bolj pogosti zaradi čezmorskih prenosov iger na srečo, jih lahko najdete na spletnih mestih za igre na srečo v ZDA. Če bi na primer igrali za industrijo s ceno dos.5, bi osvojili dve minuti in pol svojega deleža, če bi stavili na zmago. Upoštevati morate, da večje možnosti običajno ne pomenijo nujno velike možnosti, da boste vodili. Druga možnost je, da priložnost odraža znesek denarja, ki bi ga sicer lahko izgubili glede na zaznano verjetnost dogodka.Stavne kvote Parlay se nanašajo na vaše morebitno izplačilo odličnemu stavniku, ki ga boste odkrili vsakič, ko pravilno stavi na številne dogodke v neporočeni izbiri. Parlay stave združujejo nekaj posameznih stav za vašo večjo stavo, pri čemer se bodoča izplačila povečujejo z vsakim dodatnim znanjem.

Preprosti nasveti za oceno implicitnih možnosti preloma

V nasprotnem primeru bi morali nasprotovati novim izkušenim ljudem, ki so najljubši hendikepu. Ta stava je ustvarjena z ustvarjanjem nivojskega valutnega turnirja iz vključenih predmetov na strani, za katero je predvideno, da bo novi slabši. Del razlike pri azijskih stavah na oslabitev je verjetnost razdeljenih hendikepov. To je takrat, ko vas vaše lastne možnosti morda privedejo do invalidnosti, ki je popolna zadeva, plus ena, ki je 1/2 zadeva. Z odlično stavo +0,5, +korak 1,0 za invalidnost na sveže ljudi, se vaša zmaga, če skupina zmaga in/ali se tekme končajo z udarcem.

Sveža denarna linija:

stlačte tento odkaz

Vedeti morate glede točke give , popolnoma nove priložnosti denarne linije in več kot/nižje od. Sledi športnih stav odmevajo zahtevano maržo dobrega dvoboja iz sicer premaganih dobitkov. Za košarkarskih 12 mesecev, s katerimi se ukvarjate, je tukaj razkritje pogojev in različnih vrst stav v sezoni.

Če ima vaša stava samozavestno Ev, se njihova povečana

Iz tega razloga so možnosti za vašo morebitno skupino višina ali čim bližje, kot bi lahko, da bi dosegli vrh. Očitno boste našli trenutke, ko ne boste našli tako dobro kot in boste brez v igralnih linijah, in morda boste drug drugemu udeleženci imeli dober minus register na vrhu teh. To se pogosto zgodi, ko gledamo možnosti za vaš razpon, pri čemer športna stavnica zagotovi, da je uporabila oslabitev za vsaj eno od vaših lastnih skupnosti in posledično prilagodila kvote.Znotraj predmetov na ta način bi lahko bila medsebojna skupnost od verjetnosti do -110, kar pomeni, da bi morali staviti 110 $, tako da lahko zaslužite sto $, če ljudje zaščitijo novo zapuščino.

Morda se bo podaja Eaglesov naprej izkazala za -3,5 (v kateri morajo zmagati s 3,5 točke ali morda več, da zagotovijo dobitek na vaši stavi). Vaša lastna izbira je odvisna od vašega skoraj vsakega namaza brez dvoma, ali je, če je bil Eagles priljubljen s 4,5 ali 3,5 predmeti. Običajno uvod v 7 delih za deset $ iz Falcons +17,5, Colts -1 in vi boste Lions +11—še enkrat, vsi od kvote -110—upravite 15 $ (kot tudi popolnoma novih 10 $). stava za lastništvo največ 25 $). Kot lahko vidite, je vaš lastni predvideni zaslužek na parlayu (202 USD) višji od predvidenega zaslužka z enojno stavo (144,15 USD). Po analogiji s športom bomo uporabili uvodno obliko, da programiramo, kako delujejo stave teh posameznikov.

stlačte tento odkaz

Zato ne pozabite preveriti možnosti drugih ponudnikov, preden položite stavo. Za to ni enostavnega zdravljenja, saj izkorišča težavo in naklonjenost stavnika. Nekateri bi morda lahko izbrali “plus” kvote iz možnosti veliko večjega plačila, medtem ko bi nekateri dobili kot relativno varnost iz “minus” možnosti, kot tudi do konca izpostavljenosti v njej. Posledično, če dobitki Liverpoola iz treh želja, vaša zmaga sto USD za vsakih 105 USD vašega vložka pri njih. Če West Ham zmaga, se poveže ali odstrani iz le dveh želja, dobite sto $ za vsakih 120 $, ki jih stavite na njih.

Comments are closed.